Termékek Menü

Bemutatkozik a Sluban

A Sluban egy új márka az építőjátékok között, és kompatibilis, azaz összeépíthető a legismertebb építőelemes játék építőelemeivel is. A Sluban játékok körülbelül 60%-kal olcsóbbak, mint a legnépszerűbb márka játékai.

A Sluban 2004-ben alakult, és ma már világszerte elérhető. A játékok számos, a gyermekek védelmében hozott szigorú biztonsági előírásoknak megfelelnek. A Sluban kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül és minden termék CE, ROHS és ISO 9001: 2008 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A különböző témakörű, mint a hadsereg, a rendőrség, a tűzoltóság, a városi- és légi közlekedés, a Forma 1, és a haditengerészet a fiúk, a „lányok álma” játékok pedig a lányok számára kínálnak felhőtlen szórakozást. A többféle méretű és változó darabszámú Sluban építőjátékok vidám kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Sluban-nal együtt játszhat az egész család!

Miért válaszd a Sluban építőjátékot?

  • Mert kompatibilis, azaz összeépíthető a legismertebb építőjáték elemeivel is.
  • Mert kitűnő minőségű anyagokból készül, de körülbelül 60%-kal olcsóbb, mint a legismertebb építőjáték termékei.
  • Mert megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak és minden termék rendelkezik tanúsítvánnyal is.
  • Mert az építés közben fejlődik gyermeked kreativitása és kézügyessége, ezáltal az iskolában is könnyebben veszi majd az akadályokat.
  • Mert a gyerkőc a játék során fantáziáját is használja, így a Sluban fejleszti képzelőerejét is.
  • Mert 8 témakörből választhatsz, így biztosan megtalálod a megfelelőt, akár fiúknak, akár lányoknak keresel ajándékot.

Mert az anyukák és az apukák is szeretnek a Sluban-nal építeni, így a játék öröm az egész családnak.

 

A megrendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel, és adjuk át a GLS futárszolgálatnak, akik azt, a következő munkanapon szállítják ki. A megrendeléstől számított 3 munkanapon belül a futárszolgálat a csomagot házhozszállítja. A CSOMAGKÜLDÉS DÍJA 1650HUF.A csomag feladásának időpontjáról, és annak fuvarlevél számáról e-mail értesítést küldünk legkésőbb a csomamag feladásának pillanatában.